top of page

טראפלס אספרסו נימוחים

  • תמונת הסופר/ת: Gil Harari
    Gil Harari
  • 7 במאי 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

טראפלס טבעוניים מצופים בקוקוס מוגשים בצלחת עם כוס קפה
טראפלס אספרסו טבעוניים-שף גיל הררי

לטראפלס שלי אני בוחר כבר שנים בשוקולד מריר סופר איכותי מתוצרת לובקה (LUBECA).

השוקולד בו אני משתמש מכיל 85% קקאו ואחוז סוכר סופר נמוך - שילוב שמעניק לו טעם וארומה יחודיים.

לאור סערת השוקולד והסלמונלה שהייתה לאחרונה בארץ ובכל מיני מקומות בעולם אני שמח אף יותר בבחירה שלי.

בטראפלס שלפניכם אני מוסיף את תערובת הקפה האהובה עלי מבית חברת DADA - שמעניק לו ארומת אספרסו עשירה. טוויסט נוסף מוצלח בטראפלס הוא השימוש בחמאת שקדים- מה שמעבה את המרקם הנימוח.


המרכיבים:


250 גרם שוקולד מריר לובקה 85% חצי כוס חלב קוקוס ( אני מעדיף את חברת Aroy-D) 1 כפית תמצית וניל שליש כוס סירופ מייפל טבעי 2-3 כפות חמאת שקדים 1 כפית אבקת אספרסו מקפה איכותי


מכניסים את השוקולד וחלב הקוקוס לקערה ושמים אותם על גבי סיר עם מים. מבשלים על להבה נמוכה ונותנים לשוקולד להינמס. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. מקררים מעט את התערובת ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות. מוציאים את העיסה מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים 15-20 גרם כל אחד. מגלגלים את הכדורים באבקת קקאו או בקוקוס קלוי. שומרים הכל במקפיא וכך אני גם ממליץ לאכול אותם ( קפואים).

תהנו :)

Comments


תודה על פנייתך, נחזור בהקדם האפשרי. 

 054-6635983

להטבות ומבצעים הירשמו

 לקהילת הלקוחות שלנו

תודה שנרשמתם, יהיה מעניין!

כתובתנו: 

דואר: ת.ד 724 , כפר מונש

gil@healthyfood.co.il

© כל הזכויות שמורות לשף גיל הררי

עיצוב ובניית אתרים: wix&me 

צילומים: דנה פרידלנדר,  שגיא סרויה, GangiN'all that Jazz

צרו קשר

bottom of page